Next Level Selfiebox

.01

OM OS

Ganske enkelt danmarks bedste udlejer af photobooths

Efter 5 år, over 100 events og tusindvis af fotos delt med hele verden ligger Smilebox forrest i feltet, når det gælder om at levere interaktive foto- video- og GIF-bokse, der giver de allerbedste resultater. Vi arbejder med verdenskendte brands og skaber skræddersyede fotooplevelser til oplevelsesmarkedsføring, reklameevents og fester over hele Danmark.

photobooth
Canon-camera-dslr-selfie

.02

KVALITET

Det, der gør Smilebox til noget helt særligt, er brugen af professionelt studielys og DSLR-kameraer, der tilsammen sikrer flotte, højopløste HD-fotos og GIF’er, der kan måle sig med portrætter taget i et fotostudie. Fysiske kvalitetsprint udprintes på stedet på under 5 sekunder til alle gæster ved hjælp af en avanceret farvesublimeringsprinter.

.03

DEL

Gæsterne kan sende fotos direkte fra vores Selfie-delingsstation til deres mobil via QR-kode, e-mail eller sms og nemt dele dem på de sociale medier. Vi stræber efter at skabe unikke fotooplevelser i højeste kvalitet, som gæsterne vil dele med andre.

QRscan-qr-kode-download

.04

service

Nemmere bliver det ikke at leje en photobooth til din fest eller begivenhed: Vi leverer boksen til det ønskede sted, samler den hurtigt og diskret og stiller en photobooth-medarbejder til rådighed hele aftenen for at sikre, at alting fungerer, som det skal. Du behøver ikke at bekymre dig om noget.

.05

TILKØB

printsicon1.png

FOTOPRINT

Skræddersyet til dig! Kan forsynes med logo, dato, tema, farver osv. I 2 x 4 eller 4 x 6. Tjek eksemplerne, og lad dig inspirere.
background1.png

BAGGRUNDE

Alle fede fester har brug for fede fotos! Vælg en af vores baggrunde, eller lad os designe dem specielt til dig og din begivenhed.
Gallery1.png

BILLEDALBUMS

Efter din begivenhed, får du et link til et passwordsikret billedalbum. Download albummet, eller del linket med dine venner.
printsicon1.png

KONTAKT

Vores team går efter at levere kundeservice i topklasse både før, under og efter din begivenhed. Skal vi også hjælpe dig?

.06

DET SIGER VORES KUNDER

TESTIMONIALS.png

.07

KUNDER

DE BEDSTE VÆLGER OS