360 Booth

Opmærksomhedsfangende videoer

Med vores 360 fotoboks leje gæstestand på platformen, som et 4k GoPro-kamera monteret med et kraftigt ringlys roterer rundt og skaber en ægte 360 graders slowmotion-musikvideo. Vores 360-software giver os mulighed for at skabe en fantastisk video ved hjælp af forskellige forudindstillede effekter. Vi vil arbejde sammen med dig om at tilpasse et overlay til 360 slowmotion-videoen og vil tilføje et musiknummer til din smag for at skabe en fantastisk 360-video.

Øjeblikkelig deling

Gæster vil derefter være i stand til at få deres video øjeblikkeligt via QR-kode, sms eller e-mail, de kan derefter uploade deres videoer til Instagram, TikTok, Facebook eller forskellige andre sociale medier. Opsætningen af 360-fotoboksen er forholdsvis enkel. Det inkluderer en platform og en rotationsarm, et 4k-kamera af høj kvalitet og en computer til at styre systemet.

Event booster

De 360 fotobokse kan tilføje et sjovt og fordybende element til enhver begivenhed eller virksomhed, hvilket giver uendelig underholdning og engagement for gæsterne. Hvis du ønsker at højne glæden og fordybelsen af dit næste arrangement eller forretningsforetagende, så overvej at leje vores 360 fotoboks.

360 Booth Features